Reinkenstraat 66K
Terug naar overzicht

Reinkenstraat 66K, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Onder bod

Omschrijving

Deel deze pagina
Biologische Lunchroom en Restaurant Goed Eten te ‘s-Gravenhage - Nu in prijs verlaagd!

Goed Eten is gespecialiseerd in biologisch fastfood en is gesitueerd in een prachtig hoekpand met veel grote raampartijen waardoor een heerlijke lichte open ruimte ontstaat, midden op de hippe en levendige Reinkenstraat te Den Haag.

De Reinkenstraat bevat naast een aantal zeer hippe HORECA ondernemingen, zoals restaurant Braadstaal, Lunchroom Haver en Lokaal Duinoord, ook een goed gevarieerde selectie aan winkels en boetieks, van the Gentlemen’s Quarter Barbershop tot aan La Mesa, koken en tafelen. De omgeving staat daarnaast bekent om het grote aantal expats en de diverse internationale organisaties die zich er hebben gevestigd.

Goed Eten is inmiddels een lokaal begrip voor, hoe kan het ook anders, goed maar vooral ook gezond en verantwoord eten, waar alles met veel passie en zorg bereid wordt. Naast het gebruik op locatie doet Goed Eten ook veel aan bezorging.

De inrichting verkeert in goede staat en zorgt voor een gezellige, informele sfeer. Naast de ruimte op de begane grond is het pand deels onderkeldert en wordt deze ruimte momenteel als opslag voor voorraden gebruikt.

Goed Eten biedt in de huidige opstelling ruimte aan zo’n 24 zitplaatsen en heeft nog eens 12 zitplaatsen op het kleine en gezellige terras. De totale capaciteit komt dan ook uit op 36 zitplaatsen.

Openingstijden

Ma-zo 1000-2030

Oplevering - in overleg

Personeel - Er is geen sprake van overname personeel.

Huur - 1665,-€ per maand, bij aanvang drie maanden borgstelling.

Omzet indicatie: op aanvraag

Parkeren: Op de gehele Reinkenstraat kan geparkeerd worden, waarbij het grootste gedeelte van de straat gratis geparkeerd kan worden tot 1800.

Vraagprijs overname exploitatie: 58.500€ - Nu in prijs verlaagd.

Meer informatie? Neem contact op met Michael Mali via 06-2444 0975 of via m.mali@klaassenbv.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?