Reinkenstraat 61
Terug naar overzicht

Reinkenstraat 61, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
W'ijs lunchroom en ijssalon - prachtige zaak op toplocatie!

Precies tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen, ligt de gezellige Reinkenstraat. Hier biedt Klaassen Horecamakelaardij te koop aan deze prachtige, goedlopende lunchroom en ijssalon. W’ijs is een sfeervolle gelegenheid met tal van mogelijkheden. Zo kun je hier de dag beginnen met een perfecte kop koffie of een lekker ontbijt. ’s Middags kun je hier heerlijk lunchen of genieten van een high tea met allerlei lekkernijen. Tenslotte sluit je hier de dag af met een biertje of een goed glas wijn met Flammkuchen. En dan is er nog het ambachtelijke Italiaanse ijs, de trots van deze zaak, gemaakt met duurzame, pure ingrediënten. Er wacht je een warm onthaal door de vriendelijke, spontane bediening. Echt genieten! Dat de klanten de zaak ook waarderen blijkt uit de vele enthousiaste recensies op de diverse recensiesites en foodblogs.

Het bedrijf is acht maanden per jaar elke dag geopend van 11.00 tot 21.00 uur; in de wintermaanden sluit men eerder en is men op maandag en dinsdag gesloten.

Buiten het huidige concept, is de zaak ook uitermate geschikt voor andere horecaformules zoals een restaurant of bistro. Bij de verbouwing van het pand is er rekening mee gehouden dat de zaak makkelijk aangepast kan worden naar een ander concept.

Indeling
Door de mooie gevel met openslaande deuren betreed je het prachtige pand. In 2015 is het pand volledig verbouwd en voorzien van de allernieuwste apparatuur. Aan werkelijk alles is gedacht om er een warme, sfeervolle ruimte van te maken. Er is een lange gezellige bank met kleine tafeltjes, er zijn een aantal hoge tafels en achterin de zaak is nog een aantal tafels en hier is ook de gezellige speelhoek voor de allerkleinsten. Achter het pand bevindt zich een intiem terras in Mediterrane sfeer. Er is een mooie, luxe toiletruimte met dubbel toilet. Ook is er een boekenkast met boeken, tijdschriften en bordspellen. Een ander pronkstuk van de zaak is de schitterende keuken. Nergens is gekozen voor simpele oplossingen, alles is overal perfect afgewerkt en voorzien van apparatuur uit het hogere segment. Verder is het pand voorzien van vloerverwarming en is er voldoende berging.

Naast het terrasje achter, ligt ook voor de deur een knus terras en staan er banken langs de gevel. Het terras biedt een mooie kijk op de levendige straat en de prachtige herenhuizen.

Binnen biedt de zaak zo’n 42 zitplaatsen, buiten is er ook nog plaats voor zo’n 25 gasten.

Locatie
De Reinkenstraat is dé populaire winkelstraat van de Haagse wijk Duinoord. Het is een gezellige, levendige straat met prachtige herenhuizen en mooie bomen. De straat is bekend om zijn fijne, authentieke winkeltjes, de ambachtelijke verswinkels en de leuke horecazaken. De straat kent een goed publiek, lokale mensen en ook veel expats weten de weg goed te vinden. Jaarlijks vinden er tal van leuke activiteiten plaats, markten, Koningsdag, Halloween en rond de feestdagen.

Personeel
Er zijn geen overnameverplichtingen.

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Parkeren
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid, parkeren overdag is gedeeltelijk gratis.

Bereikbaarheid
Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Bijzonderheden
• Goedlopende zaak op toplocatie buiten het centrum
• Prachtig, luxe verbouwd
• Geschikt voor verschillende horecaformules
• Met terras voor én achter
• In de populaire Reinkenstraat

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Voor nadere inlichtingen: Horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of per mail: m.burgers@klaassenbv.nl.
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?