Reinkenstraat 61
Terug naar overzicht

Reinkenstraat 61, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Lunchroom W'IJS

Prachtige zaak op populaire locatie, geschikt voor verschillende horecaconcepten - in prijs verlaagd!

Precies tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen, ligt de gezellige Reinkenstraat. Hier biedt Klaassen Horecamakelaardij te koop aan deze prachtige, goedlopende lunchroom. Hier ben je aan het juiste adres voor een lekker ontbijt, een gezellige lunch met een goede kop koffie of een wijntje of voor heerlijk, ambachtelijk Italiaans schepijs. Naast de huidige formule, is de zaak uitermate geschikt voor tal van andere horecaconcepten. Met kleine aanpassingen kan de zaak ook geëxploiteerd worden als restaurant, bistro, eetcafé, pizzeria of cafetaria/snackbar.

Indeling
Door de mooie gevel met openslaande deuren betreed je het prachtige pand. In 2015 is het pand volledig verbouwd en voorzien van de allernieuwste high end apparatuur. Aan werkelijk alles is gedacht om er een warme, sfeervolle ruimte van te maken. Langs de muur een gezellige lange bank met kleine tafeltjes, aan de andere kant nog meer tafeltjes. Voorin de zaak een aantal hoge tafels en achterin nog meer zitgelegenheid en een kinderspeelhoek, waar natuurlijk ook nog meer tafeltjes geplaatst kunnen worden. Achter het pand bevindt zich een intiem terras in Mediterrane sfeer. Er is een mooie, luxe toiletruimte met dubbel toilet. Een pronkstuk van de zaak is de schitterende keuken. Nergens is gekozen voor simpele oplossingen, alles is overal perfect afgewerkt en voorzien van apparatuur uit het hogere segment. Verder is het pand voorzien van vloerverwarming en is er voldoende berging.

Naast het terrasje achter, ligt ook voor de deur een knus terras en staan er banken langs de gevel. Het terras biedt een mooie kijk op de levendige straat en de prachtige herenhuizen.

Binnen biedt de zaak op dit moment zo’n 42 zitplaatsen, buiten is er plaats voor circa 25 gasten.

Locatie
De Reinkenstraat is dé populaire winkelstraat op de grens van de Haagse wijken Duinoord en Regentesse. De straat is bekend om zijn authentieke winkeltjes, de ambachtelijke verswinkels en de leuke horecazaken. De straat kent een goed publiek, iedereen, van lokaal tot expat weet de weg goed te vinden. Jaarlijks vinden er tal van leuke activiteiten en evenementen plaats.

Personeel
Er zijn geen overnameverplichtingen.

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Parkeren
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid, parkeren overdag is gedeeltelijk gratis.

Bereikbaarheid
Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Voor nadere inlichtingen: Horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of per mail: m.burgers@klaassenbv.nl.
Klaassen Horecamakelaardij B.V.


Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?