Noorderstrand 58
Terug naar overzicht

Noorderstrand 58, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: Pekl. 15.040
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Algemeen
Strandpaviljoen Oase Beach, gelegen aan het Noorderstrand in Scheveningen, ter overname aangeboden door Klaassen Horecamakelaardij b.v.

Gemeente ‘s-Gravenhage
’s-Gravenhage, oftewel Den Haag, is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en derde grootste gemeente van Nederland. De gemeente telt circa 540.000 inwoners.

Op een van de mooiste plekken aan Het Zwarte Pad in Scheveningen heeft Klaassen Horecamakelaardij BV een Strandpaviljoen, Oase Beach, in de verkoop gekregen. Direct onderaan het Eerste pad vindt u deze authentieke Strandpaviljoen. Zoals zo vaak, verkoper hoeft deze goed draaiende zaak niet te verkopen, maar wil graag op korte of langere termijn de zaak overdragen aan een opvolger.

Het strandpaviljoen is ca. 10x24 meter. Er zijn twee opslag- en/of kantoorruimtes die worden mee verkocht van ca. 3x2 meter en één van ca. 4x1,5 meter. De opbouw- en afbouwtijd is ca. 2 á 3 dagen. Dit Paviljoen is van fabrikant Merkerk en deze kenmerken zich door een uitermate solide constructie. Het geheel past, na afbouw, in één 40 ft zeecontainer.

Kavel grootte, pacht van Gemeente, is ca 50 x 20 meter.

Bezichtiging kan nu reeds: Noorderstrand 59 te Scheveningen (Oase Beach).

Parkeren
Parkeren is mogelijk bij het Zwarte Pad op een parkeerterrein, kosten bedragen €3,60 per uur (van 1 mrt- 1nov). Tevens zijn er vier laadpalen beschikbaar.

Openbaar vervoer
Het strandpaviljoen is te bereiken per tram (tram 1/ 9) van Den Haag centraal of Hollands Spoor of per bus ( bus 21/23) met eindhalte Zwarte Pad.

Vraagprijs inventaris/ goodwill
Op aanvraag

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij, bedrijfsadviseur Peter Klaassen, E: p.klaassen@klaassenbv.nl , T: 06 53 148 902.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?