Laan van Wateringse Veld 70
Terug naar overzicht

Laan van Wateringse Veld 70, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Sfeervol wokrestaurant op goede locatie in Den Haag

Algemeen
Het ruim opgezette wokrestaurant ligt op een goede zichtlocatie in de mooie nieuwbouwwijk Wateringse Veld. Dit mooie familiebedrijf is hier sinds 2016 gevestigd. Huidige eigenaar is eerste eigenaar op deze locatie en heeft het restaurant volledig zelf verbouwd en opgezet. Hij heeft veel geïnvesteerd om er een mooie zaak van te maken.

Het restaurant biedt wok- en grillarrangementen waarbij de gasten zelf hun eigen gerechten kunnen samenstellen met verschillende soorten vlees, vis, gevogelte, groenten en sauzen. Ook is er dagelijks een dessertbuffet. Er is een apart afhaalgedeelte, waar gasten de heerlijke gerechten ook af kunnen halen.

Buiten de huidige formule, is het restaurant bijzonder geschikt als all you can eat formule restaurant of als eetcafé/familierestaurant. Het restaurant is zes dagen per week geopend voor diner, op maandag gesloten.

De zeer vriendelijke gastvrije eigenaar exploiteert verschillende horecazaken sinds 1988 maar wil het nu rustiger aan gaan doen.

Indeling
Het restaurant ligt op een mooie zichtlocatie, op een hoek, met een groot plein voor de deur en uitzicht op een fraaie waterpartij. Op dit plein is ruimte voor een groot terras.

Via de fraaie entrée met invalidentoilet, betreedt men het sfeervolle restaurant. Het restaurant biedt plaats aan zo'n 120 personen. Er is een grote bar, een buffetgedeelte, ruimte waar de gerechten live bereid worden voor het publiek en een zeer ruime keuken van zo'n 40 m2. Ook is er een ruim apart afhaalgedeelte met aparte ingang en een grote berging, eveneens met eigen leveranciersingang. Naast het invalidentoilet zijn er dubbele dames- en herentoiletten. De totale oppervlakte is zo'n 334 m2. Het restaurant heeft zonwering rondom en is voorzien van vloerverwarming. Het grote terras biedt plaats aan zo'n 40 personen.

Locatie
Het restaurant ligt in de fraaie, recent opgezette woonwijk Wateringse Veld aan de zuidwest rand van Den Haag, tegen Wateringen aan. Hier zijn de laatste jaren zeer veel woningen gebouwd en in de omgeving wordt nog steeds veel nieuwbouw gerealiseerd. Deze locatie ligt in het centrumgedeelte van deze wijk met winkels en allerlei voorzieningen. Parkeren is in deze wijk gratis en onbeperkt.

Personeel
Er hoeft geen personeel overgenomen te worden.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen.

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Openingstijden
Het restaurant is zes dagen per week geopend voor diner, maandag gesloten.

Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid, op straat, gratis, onbeperkt

Bereikbaarheid
Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto

Bijzonderheden
• Op uitstekende locatie in nieuwe wijk
• Hoekpand
• Groot oppervlakte, zo'n 334 m2.
• Buiten de huidige opzet, ook geschikt voor andere formules
• Mogelijkheid voor zeer groot terras


Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?