Laan van Wateringse Veld 70
Terug naar overzicht

Laan van Wateringse Veld 70, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Restaurant Man's Garden in Wateringse Veld, Den Haag

Dit ruim opgezette restaurant ligt op een goede zichtlocatie in de mooie nieuwbouwwijk Wateringse Veld. Huidige eigenaar is eerste eigenaar op deze locatie en heeft het restaurant volledig zelf verbouwd en opgezet. Hij heeft veel geïnvesteerd om er een mooie zaak van te maken.

Het restaurant biedt wok- en grillarrangementen waarbij de gasten zelf hun gerechten kunnen samenstellen. Ook is er dagelijks een dessertbuffet. Er is een apart afhaalgedeelte met eigen ingang.

Buiten de huidige formule, is het restaurant ook zeer geschikt voor vele andere concepten, zoals een all you can eat restaurant of een eetcafé/familierestaurant. Het huidige restaurant is zes dagen per week geopend voor diner, op maandag gesloten.

Eigenaar exploiteert sinds 1988 verschillende horecazaken maar wil het nu rustiger aan gaan doen.

Indeling
Het restaurant ligt op een mooie zichtlocatie, op een hoek, met een groot plein voor de deur en uitzicht op een fraaie waterpartij. Op dit plein is ruimte voor een groot terras.

Via de entrée met invalidentoilet, betreedt men het sfeervolle restaurant, dat plaats biedt aan zo'n 120 gasten. Er is een grote bar, een buffetgedeelte, ruimte waar de gerechten live bereid worden voor het publiek en een zeer ruime keuken van zo'n 40 m2. Ook is er een ruim apart afhaalgedeelte met aparte ingang en een grote berging, eveneens met eigen leveranciersingang. Naast het invalidentoilet zijn er dubbele dames- en herentoiletten. De totale oppervlakte is zo'n 334 m2. Het restaurant heeft zonwering rondom en is voorzien van vloerverwarming. Het grote terras biedt plaats aan zo'n 40 personen. Het aantal zitplaatsen binnen kan door een andere indeling nog vergroot worden.

Locatie
Het restaurant ligt in de fraaie, recent opgezette woonwijk Wateringse Veld aan de zuidwest rand van Den Haag, tegen Wateringen aan. Hier zijn de laatste jaren zeer veel woningen gebouwd en in de omgeving wordt nog steeds veel nieuwbouw gerealiseerd. Deze locatie ligt in het centrumgedeelte van deze wijk met winkels en allerlei voorzieningen. Parkeren is in deze wijk gratis en onbeperkt.

Personeel
Er hoeft geen personeel overgenomen te worden.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen.

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Openingstijden
Het restaurant is zes dagen per week geopend voor diner, maandag gesloten.

Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid, op straat, gratis, onbeperkt

Bereikbaarheid
Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto

Bijzonderheden
• Op mooie locatie in het centrum van Wateringse Veld
• Hoekpand met grote raampartijen
• Groot oppervlakte, zo'n 334 m2.
• Buiten de huidige opzet, ook geschikt voor vele andere formules
• Mogelijkheid voor zeer groot terras

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Voor nadere inlichtingen: Mike Mali, telefoon 06 24 44 09 75 of per mail: m.mali@klaassenbv.nl.
Klaassen Horecamakelaardij B.V.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?