Keizerstraat 124
Terug naar overzicht

Keizerstraat 124, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
In Scheveningen-Dorp, in de Keizerstraat, ligt deze populaire zaak, Café de Bayonne. Een unieke kans voor een nieuwe ondernemer om deze zaak met een zeer aantrekkelijke overnameprijs over te nemen!

Café De Bayonne is een gezellig eetcafé in Mediterrane sfeer, een stukje Baskenland in Scheveningen. Hier heerst een gemoedelijke sfeer in een kleurrijke omgeving. Goed eten en drinken met gunstige prijzen en een vriendelijke bediening. Altijd druk, levendig en gezellig! De zaak heeft uitstekende recensies en staat goed bekend.

Café de Bayonne is geopend van woensdag t/m zaterdag van 17.00 tot 23.00 uur.

Indeling
Café De Bayonne heeft veel verschillende knusse zithoekjes, een lange gezellige bar, een compacte keuken en separate toiletten. De zaak is zeer sfeervol ingericht.

De totale oppervlakte is circa 100 m2. Er zijn 48 zitplaatsen, plus nog eens 14 aan de bar. Voor de deur is een mooi terras met plaats voor nog zo'n 20 gasten.

Locatie
De Keizerstraat is een van de oudste en gezelligste winkelstraten van Scheveningen. Er komt hier een gemengd publiek, van lokale mensen tot veel toeristen in het toeristisch seizoen.

Overname personeel
In overleg.

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Parkeren
Parkeren op straat, betaald. Een gedeelte van de Keizerstraat is autovrij.

Bereikbaarheid
Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Bijzonderheden
• Zeer aantrekkelijke overnameprijs
• Lage huur
• Zowel dag- als avondexploitatie mogelijk
• Er bestaat de mogelijkheid deze zaak over te nemen samen met het naastgelegen Meneer Chocola, van dezelfde eigenaar. Vraagprijs voor deze zaak is € 119.000,=. Bij een gezamenlijke overname is verdere onderhandeling over de prijs mogelijk.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Voor nadere inlichtingen: Horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of per mail: m.burgers@klaassenbv.nl.
Klaassen Horecamakelaardij B.V.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?