Keizerstraat 124
Terug naar overzicht

Keizerstraat 124, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
In Scheveningen-Dorp, in de gezellige Keizerstraat, ligt deze goedlopende topzaak, Meneer Chocola: lunchroom en patissier. Welke enthousiaste nieuwe ondernemer neemt deze zaak met hoge omzet over?

Meneer Chocola is een coffeebar en lunchroom waar je terecht kunt voor een ontbijt, lunch, high tea en patisserie. De stijl is hip en trendy met een relaxed surfboardsfeertje. Heerlijk genieten van goede koffie, een broodje met zelfgemaakt brood en patisserie naar eigen receptuur. Meneer Chocola is the place to be in Scheveningen, van 's morgens vroeg tot laat in de middag; tijdens het shoppen, na een strandwandeling of als afsluiting van een surfsessie. Ook biedt Meneer Chocola workshops en proeverijen in onder andere chocola en leveren ze patisserie en delicatessen aan zo'n 25 verschillende horecazaken in Den Haag.

Meneer Chocola wordt geëxploiteerd sinds 2009 en is zeer bekend in Den Haag. De omzet ligt rond de 425k! Een buitenkans dus!

Meneer Chocola is geopend van dinsdag t/m zondag van 08.00 tot 18.00 uur.

Indeling
Er heerst hier een echt strandsfeertje met gezellige tafeltjes, een aantal hoge tafels met krukken,een comfortabele bank, surfborden aan de muur. Achterin bevindt zich nog een zitgelegenheid om fijn te werken. Er is een mooie koffiehoek met de producten die verkocht worden. Achter het zitgedeelte is een ruime productiekeuken waar de patisseriers aan het werk zijn. Het is een fijne ruimte met veel sfeer. Apart toilet. Via een deur is de zijkant van het pand bereikbaar, waar langs het hele pand berging gecreëerd is.

De totale oppervlakte is circa 114 m2 en telt zo'n 40 zitplaatsen. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een ruim terras, wat altijd drukbezet is en een grote aantrekkingskracht uitoefent op de omgeving. Hier is plaats voor zo'n 24 gasten.

Locatie
De Keizerstraat is een van de oudste en gezelligste winkelstraten van Scheveningen. Er komt hier een gemengd publiek, van lokale mensen tot veel toeristen in het toeristisch seizoen.

Overname personeel
In overleg.

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Parkeren
Parkeren op straat, betaald. Een gedeelte van de Keizerstraat is autovrij.

Bereikbaarheid
Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Bijzonderheden
• Unieke kans om deze goedlopende zaak over te nemen!
• Uitstekende naamsbekendheid
• In de gezellige Keizerstraat in Scheveningen
• Hoge omzet
• Zeker voor wat betreft de patisserie is nog veel groei mogelijk
• Er bestaat de mogelijkheid deze zaak over te nemen samen met het naastgelegen Café De Bayonne, van dezelfde eigenaar. Vraagprijs voor deze zaak is € 49.000,=. Bij een gezamenlijke overname is verdere onderhandeling over de prijs mogelijk.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Voor nadere inlichtingen: Horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of per mail: m.burgers@klaassenbv.nl.
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?