Keizerstraat 124
Terug naar overzicht

Keizerstraat 124, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
MENEER CHOCOLA / CAFÉ DE BAYONNE

In Scheveningen-Dorp, in de gezellige Keizerstraat, liggen deze twee goedlopende topzaken, Meneer Chocola en Café de Bayonne, samengevoegd tot één geheel. Voor een nieuwe ondernemer een unieke kans om over te nemen!

Meneer Chocola is een coffeebar en lunchroom waar je terecht kunt voor een ontbijt, lunch, high tea en patisserie. De stijl is hip en trendy met een relaxed surfboardsfeertje. Heerlijk genieten van goede koffie, een broodje met zelfgemaakt brood en patisserie naar eigen receptuur. Meneer Chocola is the place to be in Scheveningen, van 's morgens vroeg tot laat in de middag; tijdens het shoppen, na een strandwandeling of als afsluiting van een surfsessie. Ook biedt Meneer Chocola workshops en proeverijen in onder andere chocola en leveren ze patisserie en delicatessen aan zo'n 25 verschillende horecazaken in Den Haag.

Café De Bayonne is een gezellig eetcafé in Mediterrane sfeer, een stukje Baskenland in Scheveningen. Hier heerst een gemoedelijke sfeer in een kleurrijke omgeving. Goed eten en drinken met gunstige prijzen en een vriendelijke bediening. Altijd druk, levendig en gezellig!

Meneer Chocola wordt geëxploiteerd sinds 2009, Café de Bayonne sinds een paar jaar later. Beide zaken hebben uitstekende recensies en staan zeer goed bekend. Omzet rond de 650k. Een buitenkans!

Meneer Chocola is geopend van dinsdag t/m zondag van 08.00 tot 18.00 uur; Café de Bayonne van woensdag t/m zaterdag van 17.00 tot 23.00 uur.

Indeling
Beide zaken hebben een eigen ingang en eigen sfeer. Bij Meneer Chocola staan gezellige tafeltjes, een aantal hoge tafels met krukken en er staat een comfortabele bank. Achterin bevindt zich nog een zitgelegenheid om fijn te werken. Er is een mooie koffiehoek met de producten die verkocht worden. Achter het zitgedeelte is een ruime productiekeuken waar de patisseriers aan het werk zijn. Het is een fijne ruimte met veel sfeer. Apart toilet. Via een deur is de zijkant van het pand bereikbaar, waar langs het hele pand berging gecreëerd is.

Café De Bayonne heeft een andere inrichting met veel verschillende knusse zithoekjes, een lange gezellige bar, een aparte keuken en separate toiletten. Ook hier veel sfeer en gezelligheid.

De totale oppervlakte is zo'n 214 m2. Meneer Chocola telt zo'n 40 zitplaatsen, Café De Bayonne circa 48, plus nog eens 14 zitplaatsen aan de bar.

Aan de voorzijde van beide panden bevindt zich een ruim terras, wat altijd drukbezet is en een grote aantrekkingskracht uitoefent op de omgeving. Beide terrassen samen bieden plaats aan zo'n 45 gasten.

Locatie
De Keizerstraat is een van de oudste en gezelligste winkelstraten van Scheveningen. Er komt hier een gemengd publiek, van lokale mensen tot veel toeristen in het toeristisch seizoen.

Overname personeel
In overleg.

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Parkeren
Parkeren op straat, betaald. Een gedeelte van de Keizerstraat is autovrij.

Bereikbaarheid
Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Bijzonderheden
• Unieke kans om deze twee goedlopende zaken over te nemen!
• Uitstekende naamsbekendheid
• In de gezellige Keizerstraat in Scheveningen
• Hoge omzet
• Goede groeimogelijkheden voor het patisserieconcept

Wilt u deze exploitatie overnemen, meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of per mail: m.burgers@klaassenbv.nl.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?