Duinstraat 1
Terug naar overzicht

Duinstraat 1, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
ZO Zoet & Zout – populaire hotspot in Scheveningen!

Fantastisch leuke, turn-key horecazaak met sfeervol terras op goede locatie in Scheveningen. De zaak is gevestigd in een mooi, authentiek pand, in het centrum van Scheveningen, op een steenworp afstand van het strand en de haven. ZO Zoet & Zout bestaat sinds 2003 en is een begrip in de wijde omgeving.

Indeling
Het pand is speels ingedeeld met verschillende ruimtes en heeft een kleurrijk, hip interieur en een prachtig terras. De totale oppervlakte is zo'n 130 m2. Er is een ruime keuken en een eveneens ruime bar/bedieningsbalie. Op het moment is er ruimte voor zo'n 50 gasten. Verder is er een gezellige aparte ruimte voor privé feestjes of vergaderingen, die ook plaats biedt aan zo'n 16 gasten. Het terras telt ongeveer 24 stoelen.

Zowel zitplaatsen als openingstijden zijn uit te breiden. Men draait een mooie omzet met openingstijden alleen overdag, maar bij gasten is veel vraag naar avondexploitatie, dus hier is zeker ruimte voor uitbreiding en verdere verhoging van de omzet.

Locatie
De zaak is gevestigd in een hoekpand op een druk punt in Scheveningen. Om de hoek de Keizerstraat, in de buurt het Scheveningse strand en de haven. Naast het pand worden nieuwe appartementen gerealiseerd, tegenover een nieuw hotel, hetgeen het aantal gasten nog verder zal doen toenemen. Velen weten al jaren de weg naar dit sfeervolle restaurant en het gezellige terras te vinden!

Openingstijden
Op het moment zijn de openingstijden maandag t/m vrijdag van 08.30-16.00 uur en zaterdag van 09.30-16.00 uur, zondag gesloten.

Reden overname
Na 16 jaar is eigenaar toe aan een nieuwe uitdaging.

Overname personeel
In overleg.

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Parkeren
Parkeren op straat, betaald. In de buurt bevindt zich een parkeergarage van de Hoogvliet, waar het eerste uur gratis geparkeerd kan worden.

Bereikbaarheid
Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Bijzonderheden
• Sleutelklaar bedrijf, zó over te nemen!
• Al jarenlang een begrip in de wijde omgeving
• Op goede, drukke locatie in Scheveningen
• Prachtig, authentiek pand en gezellig terras

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Voor nadere inlichtingen: Horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of per mail: m.burgers@klaassenbv
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?