De Savornin Lohmanplein 9
Terug naar overzicht

De Savornin Lohmanplein 9, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Chinees-Indisch wokrestaurant boven winkelcentrum - in prijs verlaagd!

In de wijk Rosenburg in Den Haag, vlakbij Kijkduin, biedt Klaassen Horecamakelaardij nu te koop aan in collegiale samenwerking met TiHM Horecamakelaardij dit Chinees-Indische restaurant, gelegen boven een winkelcentrum, met panoramisch uitzicht op de omgeving.

Het winkelcentrum oefent een grote aantrekkingskracht uit op de omgeving. Op de begane grond zijn diverse bekende namen gevestigd, zoals de Albert Heijn, Hema, Leonidas, Etos, ABN-AMRO, Aldi en een Health Spa. Op het dak van het winkelcentrum is een ruim parkeerdek waar de eerste twee uur gratis geparkeerd kan worden. Parkeren in de omgeving is gratis.

Het restaurant is gelegen op de tweede verdieping van het winkelcentrum en is te bereiken vanaf het parkeerdek en via een separate traphal met lift vanaf de begane grond. Vanaf deze tweede verdieping biedt het restaurant een panoramisch uitzicht rondom op de omgeving. Het restaurant heeft een groot aantal vierkante meters - ca. 480 m2 -, waardoor dit restaurant voor allerlei formules geschikt is, zoals een wokrestaurant, all-you-can-eat formules en feestlocatie. Het biedt thans plaats aan ca. 170 gasten. Er is een apart afhaalgedeelte en via een inpandige trap naar een verdieping lager is een opslagruimte van maar liefst zo'n 110 m2 bereikbaar. Deze opslagruimte is op dezelfde verdieping als het parkeerdek en via een deur toegankelijk. Het restaurant is zes dagen per week geopend, heeft in het weekend en op feestdagen een lopend buffet en verzorgt ook catering.

Het horecabedrijf heeft thans Heineken als brouwer, maar een nieuwe ondernemer is vrij om een andere brouwer te kiezen. Er is wel een personele verplichting, maar in overleg kan gekeken worden wat hiervoor de mogelijkheden zijn.

De huidige eigenaar runt deze zaak sinds 1980 en wil het graag rustiger aan gaan doen.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

KENMERKEN:
Vraagprijs inventaris/goodwill: € 149.500
Ligging boven een winkelcentrum
Panoramisch uitzicht op de omgeving vanuit het restaurant
Groot aantal vierkante meters, waardoor geschikt voor vele formules
Gratis parkeren in de omgeving of de eerste 2 uur gratis op het parkeerdek

Voor nadere inlichtingen: Horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of per mail: m.burgers@klaassenbv.nl
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?