AEGONplein 100
Terug naar overzicht

AEGONplein 100, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Cafetaria AEGONplein, Den Haag

Toplocatie! Aan de rand van het centrum van Den Haag, bij treinstation Mariahoeve en met bedrijven en woonwijken rondom, heeft Klaassen Horecamakelaardij deze cafetaria in de verkoop gekregen. Dit horecapand bestaat al sinds 20 jaar en is centraal gelegen op de hoek Aegonplein en de Hofzichtlaan.

De cafetaria is thans gesloten, maar wij zijn op zoek naar een nieuwe ondernemer die op deze fantastische locatie weer een mooi bedrijf wil opbouwen. De huidige franchiseformule hoeft niet overgenomen te worden, dus de nieuwe eigenaar kan dit geheel naar eigen idee doen!

Er zijn verschillende mogelijkheden voor overname. Het is mogelijk het onroerend goed te kopen - de vraagprijs hiervoor is € 250.000,= met een aparte vraagprijs voor overname van de inventaris van € 40.000,=, maar ook is het mogelijk een nieuwe huurovereenkomst aan te gaan. Voor overname van de inventaris, de huurrechten en het huurdersbelang is de vraagprijs € 75.000,=. De huurprijs per maand wordt dan € 1.750,= exclusief BTW. De inventaris is volledig vernieuwd; de nieuwe eigenaar kan zó beginnen.

Naast deze mogelijkheden is het ook mogelijk de Kwalitaria formule over te nemen. Dit is een franchiseovereenkomst waarvoor aparte voorwaarden gelden.

Vroeger een begrip in de omgeving met een hoge omzet, wie blaast dit bedrijf weer nieuw leven in? Voor de juiste ondernemer die hier een nieuw bedrijf wil opzetten, ligt hier een goede toekomst.

Het pand heeft een glaspui over de volledige lengte, voor de deur ligt een groot terras met terrasschermen. Binnen is er lange counter, een volledige inventaris en zitmeubilair. Er is een toilet en achter de counter is er nog bergruimte en een trap naar de bergzolder. Op de bergzolder nog meer bergruimte en op maat gemaakte koelcellen. De vetput ligt buiten naast het pand.

Bijzonderheden
• Op toplocatie aan het Aegonplein
• Onroerend goed te koop
• Zonnig terras
• Stationslocatie, woonwijken en bedrijven rondom
• Hoge omzetpotentie, zowel overdag als 's avonds

Wilt u deze exploitatie overnemen, meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of per mail: m.burgers@klaassenbv.nl.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?