AEGONplein 100
Terug naar overzicht

AEGONplein 100, 's-Gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
Cafetaria AEGONplein, Den Haag

Toplocatie! Aan de rand van het centrum van Den Haag, bij treinstation Mariahoeve en met bedrijven en woonwijken rondom, heeft Klaassen Horecamakelaardij deze cafetaria in de verkoop gekregen. Dit horecapand bestaat al sinds 20 jaar en is centraal gelegen op de hoek Aegonplein en de Hofzichtlaan.

De cafetaria is thans gesloten, maar wij zijn op zoek naar een nieuwe ondernemer die op deze fantastische locatie weer een mooi bedrijf wil opbouwen.

Om de nieuwe franchisenemer een goede start te geven vraagt franchiseorganisatie Kwalitaria alleen een waarborgsom van € 25.000,= en men kan van start! Na een aantal jaar kan dan de inventaris overgenomen worden, tot die tijd wordt de inventaris gehuurd. De inventaris kan ook direct overgenomen worden, de vraagprijs hiervoor is nader te bepalen. Bij interesse zullen de voorwaarden van Kwalitaria besproken worden. Kwalitaria zal de opstart en begeleiding van de nieuwe ondernemer verzorgen.

Vroeger een begrip in de omgeving met een hoge omzet, wie blaast dit bedrijf weer nieuw leven in? Voor de juiste ondernemer die hier een nieuw bedrijf wil opzetten, ligt hier een goede toekomst.

Het pand heeft een glaspui over de volledige lengte, voor de deur ligt een groot terras met terrasschermen. Binnen is er lange counter, een volledige inventaris en zitmeubilair. Er is een toilet en achter de counter is er nog bergruimte en een trap naar de bergzolder. Op de bergzolder nog meer bergruimte en op maat gemaakte koelcellen. De vetput ligt buiten naast het pand.

Bijzonderheden
- Op toplocatie aan het Aegonplein
- Zonnig terras
- Stationslocatie, woonwijken en bedrijven rondom
- Hoge omzetpotentie, zowel overdag als 's avonds
- Kwalitaria formule met interessante voorwaarden

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Voor nadere inlichtingen: Horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of per mail: m.burgers@klaassenbv.nl.
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?