Badhuisstraat 138
Terug naar overzicht

Badhuisstraat 138, 'S-gravenhage

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
In één van de leukste winkelstraten van Scheveningen de “Badhuisstraat” vindt u Grillhuis Shoarma “Isis”. Klaassen Horecamakelaardij mag u deze zaak te koop aanbieden. Deze zaak is een begrip in Scheveningen. De huidige eigenaar wilt graag met pensioen en biedt daarom de zaak te koop aan.

De totale oppervlakte van de zaak is ca. 70 m² onderverdeeld in een zitgedeelte met 12 stoelen en een bar met 6 barkrukken. De straat, die leidt naar het strand, is met de auto goed te bereiken. Een parkeergarage is op 10 minuten bereikbaar en in de straat zijn betaalde parkeerplekken.

Na circa 25 jaren in dit pand een shoarma restaurant te hebben geëxploiteerd, is de eigenaar toe aan rust. Er dient één personeelslid te worden overgenomen. Er staan 2 speelautomaten maar deze zijn niet verplicht. Tevens is er een alcoholvergunning aanwezig. De huur bedraagt circa € 1.750,- per maand.

Er is 1 personeelslid dat mee overgenomen dient te worden. Hij heeft een contract voor onbepaalde tijd en gaat rond september 2024 met pensioen. Deze persoon werkt al vele jaren voor deze zaak en is bekend met een grote diversiteit aan werkzaamheden binnen Shoarma Isis.

Door de goede bereikbaarheid en de aantrekkingskracht van het directe centrum, is deze ruimte uitermate geschikt voor een origineel concept. Achterin de zaak zijn 2 toiletten en een opslag. Aan de achterkant van het pand is een grote tuin aanwezig met diverse toepassingsmogelijkheden. Op dit moment is deze in gebruik als opslag. Via de makelaar kunt u meer informatie opvragen over de mogelijkheden.Voor meer informatie over dit object kunt u ook kijken op: http://www.isis-scheveningen.nl.Wilt u dit restaurant huren/overnemen, meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken dan kunt u contact opnemen met bedrijfsadviseur Bas van Dijk, telefoon: 06 - 41 38 09 46 of per mail: b.vandijk@klaassenbv.nlDeze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?